Selecteer een pagina

Terugblik

Met NoMo Retreats willen we fijne, veilige en inspirerende plekken en momenten creëren voor NoMo’s om elkaar te ontmoeten. Dat kan een dag zijn maar ook een meerdaags retreat. Altijd op een mooie plek in de natuur, met heerlijk (vegetarisch) eten en aandacht voor lichaam en geest.

Benieuwd naar de ervaringen? Hieronder lees je er een aantal en kun je ook foto’s bekijken van voorgaande retreats (klik erop om te vergroten).

Kirsten

Heel erg bedankt voor de organisatie van deze fijne dag! Ik heb er de afgelopen dagen/ week nog vaak aan terug gedacht. Wat was het fijn om samen met vrouwen die (aan het einde van de dag letterlijk 😉 ) in hetzelfde schuitje zitten, samen te zijn. 
Jullie zijn hier uniek in, want bij heel veel retreats ligt de focus op vrouwen die nog in een traject zitten. Er was zoveel herkenning en gevoel van saamhorigheid zonder het TE zwaar te maken deze dag. 

Kirsten

Laura

“Wat een fijne dag was het en vooral ook heel bijzonder om zoveel vrouwen zonder kind te ontmoeten. Ik vond de locatie en het eten heerlijk, maar vooral de yoga en jullie begeleiding heel goed en fijn. Mooie ontspannen dag die voorbij vloog. 

Laura

Echt chapeau voor jullie, want jullie hebben dit zo mooi gedaan en er echt voor gezorgd dat iedereen zich zo fijn en welkom voelde en zich bloot kon geven.  

Jullie zijn echt fantastisch mooie lieve en bijzondere personen en vond het heel fijn om jullie te leren kennen en om met jullie te praten. Allebei op jullie eigen manier, zo verschillend en toch weer met veel dezelfde waarden. Heel mooi. Ik voel dat ik weer meer terug in mijn kracht ben komen te staan en ben jullie daarvoor heel erg dankbaar.

Petra

Wat ben ik dankbaar dat ik deze primeur van NoMo retreats heb mogen meemaken. In een weekend wat zo moeilijk voor mij is, het weekend van Moederdag. Alles, werkelijk alles klopte. De locatie, het eten, de workshops, de yoga. Ik heb nog nooit zo een mooi, zo een zorgvuldig en zo een liefdevolle retraite meegemaakt.

Petra

Anoniem

“(…) wat was het intens, maar tegelijkertijd zo fijn en bijzonder. Het heeft me echt hetgeen gebracht wat ik hoopte maar daarnaast nog zoveel meer wat ik van te voren niet had kunnen bedenken. 

En ik kan alleen maar zeggen dat het hele weekend zo fijn in elkaar zat, dat viel me echt op.  Alles mocht en kon er zijn. Het eten en de yoga lessen voelde als pure luxe en verwennerij voor mezelf. 
Het heeft me echt hetgeen gebracht wat nog ontbrak voor mij, de mensen om me heen waar je aan een blik en bij een paar woorden uitwisselen direct de herkenning voelt. Het heeft me het gevoel gegeven niet alleen te zijn. En ik heb het echt ervaren als een warme deken die ontzettend fijn voelde en nog steeds voelt. Dus nogmaals dankjewel voor alles.”
Anoniem

Anoniem

Ik heb een heel fijn weekend gehad en denk er nog dagelijks aan terug.

Ik heb er erg veel aan gehad, zowel het überhaupt samenkomen met anderen, de manier waarop alles was ontworpen; met zo veel aandacht en respect, een goede combinatie van stilte en spreken en van luchtigheid en diepgang. De yoga sessies hebben mij ook erg goed gedaan, daar denk ik veel aan terug. En ik probeer dit ook weer wat meer in mijn dagelijkse leven terug te laten komen.
Ik heb er heel veel aan gehad, en ben ontzettend blij dat dit er is. Dank je wel! Het was heel bijzonder. 
Anoniem

Voor mij was het weekend echt zo mooi, dierbaar en helend, boven verwachting eigenlijk. Echt heel fijn om je zo begrepen en gehoord te voelen en naar alle verhalen te luisteren en je eigen verhaal te mogen delen zonder oordeel of commentaar. Gewoon omringd te zijn door krachtige vrouwen met een innige onvervulde wens en met zo veel liefde te geven. Voelde echt alsof we elkaar konden versterken en elkaar tien keer beter konden horen! De humor, het verdriet, de lach de traan. Het even stil zijn en soms het gekakel alles was welkom en alles mocht er zijn. 

Irma

Heel fijn om weer te kunnen en mogen delen, op een andere manier dan ik tot nu toe gewend was.

Irma

Else

“Ik vond het zo fijn om een heel weekend samen te zijn met vrouwen met een soort gelijk verhaal. We hadden weinig woorden nodig om elkaar te begrijpen. Alles mocht er zijn. We hebben gelachen en gehuild. De fantastische locatie, het heerlijk eten, de liefdevolle begeleiding, fijne yoga sessies en een waardevolle ontwerp workshop maakte het weekend compleet.”

Else

Sandra

“Een weekend van NoMo brengt je in een sfeer van gelijkgestemden vrouwen waarin woorden niet nodig zijn. (On)bewust zijn we met elkaar verbonden. Ieder verhaal is net even anders, maar de uitkomst hetzelfde. Wat overblijft is onuitgesproken begrip voor jou als vrouw. De warmte, liefde en aandacht die er onderling als vanzelf snel ontstaat, heeft als bron de 2 geweldige vrouwen Lotte en Rosan. Je voelt dat ieder detail bewust door deze vrouwen is gekozen. Een weekend dat veel te snel voorbij gaat, maar je dagen erna nog een grote, zachte glimlach op je gezicht geeft.”

Sandra