Selecteer een pagina

Ik ben echt heel blij dat ik er bij was afgelopen weekend, ik had niet gedacht dat het zó waardevol zou zijn. Het samenzijn en kunnen delen met andere vrouwen vond ik heel erg fijn.  Zoals ik tijdens het weekend al zo: eindelijk weer écht een gevoel van verbinding na een periode zo veel eenzaamheid te ervaren. Dat gevoel ervaar ik nu ook thuis nog steeds, nu ik niet alleen weet maar ook echt heb gevoeld dat ik niet alleen ben, maar dat we met velen zijn. 

Daarnaast vind ik ook dat jullie alles zo goed en fijn hebben geregeld. De locatie en de omgeving was prachtig, het eten verrukkelijk en het programma was ook zo fijn met alle yoga sessies, ontwerp workshop, etc. en ook nog tijd om te wandelen of waar je maar zin/ behoefte aan had. Verder zijn jullie ook gewoon echt fijne lieve mensen, waardoor de sfeer voor mij al heel snel goed voelde.
Evelien