Selecteer een pagina

Pre-Holidays Retreat

In het weekend van 22-24 november zal het Pre-Holidays Retreat plaatsvinden in Domburg. Dit NoMo Retreat valt net voordat de traditionele feestmaand december begint. Sommigen verheugen zich hier enorm op, voor anderen is het een maand om tegenop te zien of iets er tussenin. In welke categorie je ook valt, als je geen kinderen kunt krijgen of hebt gekregen kan deze maand ook om die reden best een uitdaging zijn. Met feestdagen die (groten)deels gericht zijn op kinderen, familie bijeenkomsten en een bombardement van (let’s face it) onrealistische Sinterklaas en Kersttaferelen in reclames, films, tv en magazines. Daarom vinden we dit een mooi moment voor het volgende NoMo Retreat. Een weekend om tot rust te komen en goed voor jezelf te (laten) zorgen voordat de decembermaand begint.

Klinkt goed? Hieronder lees je meer over het programma, de accommodatie en de all inclusive kosten.

Meteen boeken? Dat kan via dit formulier of stuur een mailtje naar info@nomo-retreats.nl als je nog vragen hebt.

Deze prachtige authentieke boerderij is onze plek voor het weekend

Met een gezellige grote keuken en woonkamer

We beginnen de dag met een fijne yogasessies in deze duurzame studio met uitzicht op de velden

Het farmhouse bevindt zich op loopafstand van het strand van Domburg

Programma

Vrijdagmiddag

 • Inchecken kamers (16:00)
 • Welkom en kennismaking
 • Diner
 • Openingsceremonie en zachte yin yoga
 • Rust en noble silene

Zaterdag

 • Yoga om wakker te worden
 • Ontbijt
 • Ontwerp workshop
 • Lunch
 • Strandwandeling
 • Vervolg ontwerp workshop
 • Diner
 • Zelfmassage en yoga nidra

Zondag 

 • Goedemorgen yoga
 • Ontbijt
 • Vrije tijd
 • Uitchecken kamers
 • Afronding en vertrek (rond 15:00)

 

 

Over het retreat

Dit Pre-Holidays Retreat is een ontspannend 3 daags retreat vlak voor de decembermaand voor vrouwen die geen kinderen kunnen krijgen of hebben gekregen. Het wordt een verwen weekend met uiteraard ook ruimte voor goede gesprekken en zowel de tranen van vreugde, dubbel liggen van het lachen en rauw verdriet zijn meer dan welkom. 

Het retreat programma biedt tijd en ruimte voor jezelf en om elkaar te leren kennen. Uitwaaien aan het strand, een boek lezen, spelletjes spelen of juist even lekker helemaal niks doen. De toegankelijke yoga en meditatiesessies zijn ondersteunend en bedoeld om rustig wakker te worden in de ochtend en te ontspannen in de avond. Je hebt er geen ervaring voor nodig. Yoga en meditatie kunnen helpen om te voelen wat er gevoeld mag worden en te verbinden met jezelf en anderen.

Op zaterdag geeft Lotte een ontwerp workshop en gaan we gezamenlijk een strandwandeling maken. ’s Avonds leer je hoe je jezelf een heerlijk ontspannende massage kunt geven.
Op zondag is er na de yoga nog lekker lummeltijd en sluiten we het retreat af met een uitgebreide lunch.
Al het eten tijdens het retreat is vegetarisch en we kunnen uiteraard rekening houden met dieetwensen en allergieën of intoleranties. 

We hopen dat je je na dit weekend geborgen en gedragen zult voelen door een groep vrouwen die iets of meestal veel herkennen van wat je hebt meegemaakt en ook aan het uitzoeken zijn hoe zij hun leven verder in gaan richten (don’t we all?). Zoals altijd houden we het retreat kleinschalig (max 10 deelnemers) zodat er aandacht en energie is voor iedereen.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Liefs,
Rosan en Lotte

Kosten (all inclusive): €425 – €470 

 

Accommodatie

Verbouwde boerderij vlakbij zee

Dit Pre-Holidays Retreat zal plaatsvinden in het Farmhouse, een prachtig verbouwde boerderij. De boerderij ligt op een boerenerf van 3 hectare waar het stil en rustig is en op loopafstand van het Domburgse strand. Alle kamers hebben twee eenpersoonsbedden die uit elkaar staan. De moderne duurzame yogastudio (ontwikkeld door de makers van Wikkelhouse) heeft een glazen wand met uitzicht op de eindeloze velden. Een heerlijke plek voor yoga en meditatie.

Slaapkamers

7Er zijn 5 ruime tweepersoons slaapkamers in de boerderij:

 • 3 slaapkamers met eigen douche en toilet
 • 2 slaapkamers met gedeelde ruime badkamer
 • 2 extra aparte toiletten

De (aparte) bedden zijn voor je opgemaakt en de handdoeken liggen voor je klaar.

Prijzen:

Gedeelde tweepersoonskamer, aparte bedden – eigen badmaker: €470 p.p.

Gedeelde tweepersoonskamer, aparte bedden – gedeelde badmaker: €425 p .p.

 

Over Rosan

Rosan had altijd ‘gewoon’ gedacht dat ze samen met een man kinderen zou krijgen, maar het is anders gelopen. Ze is heel blij met hoe ze haar leven nu kan leven en de vrijheid die dit haar geeft. Tegelijkertijd zijn er soms momenten waar een gevoel van missen naar boven komt.

Naast haar werk bij Transavia is zij een 500+ uur gecertificeerde Vinyasa en Yin yoga teacher, met meer dan 2000 uur aan leservaring in binnen- en buitenland. 

In haar yogalessen nodigt ze je uit om je blik naar binnen te richten en mee te gaan op een reis door je lichaam. Op die manier kun je je meer bewust worden van hoe jij je voelt en vanuit dit gevoel keuzes maken die goed zijn voor jou. De focus in de NoMo yoga sessies zal dan ook altijd liggen op aandacht voor jezelf om zo te ontdekken wat goed voelt voor jou.

Over Lotte

Lotte heeft NoMo Retreats opgezet vanuit de behoefte iets te doen voor vrouwen die geen kinderen kunnen krijgen of hebben gekregen. Zelf is zij er daar een van en heeft na een intensief fertiliteitstraject haar wens om moeder te worden moeten laten varen. Dat het lastigste traject eigenlijk daarna pas begon gaf haar de inspiratie om NoMo Retreats te starten.

Ze woont samen met haar Portugese vriend Bruno en kat Mario in Amsterdam en werkt bij de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht als programmaleider Creative Transformation. Samen met Rosan begeleidt zij de retreats en geeft ze je met ontwerpworkshops tools in handen om op een andere manier naar je leven van nu en de toekomst te kijken.