Selecteer een pagina

Pre-Holidays Retreat

Het Pre-Holidays retreat zit vol. Hou de website of Instagram (@Nomo_retreats) in de gaten voor een volgend retreat!

In het weekend van 24-26 november zal het Pre-Holidays Retreat plaatsvinden bij Vrijhaven Zwier. Dit NoMo Retreat valt net voordat de traditionele feestmaand december begint. Sommigen verheugen zich hier enorm op, voor anderen is het een maand om tegenop te zien of iets er tussenin. In welke categorie je ook valt, als je geen kinderen kunt krijgen of hebt gekregen kan deze maand ook om die reden best een uitdaging zijn. Met feestdagen die (groten)deels gericht zijn op kinderen, familie bijeenkomsten en een bombardement van (let’s face it) onrealistische Sinterklaas en Kersttaferelen in reclames, films, tv en magazines. Daarom vonden we dit een mooi moment voor het volgende NoMo Retreat. Een weekend om tot rust te komen en goed voor jezelf te (laten) zorgen voordat de decembermaand begint.

Hieronder lees je meer over het programma, de accommodatie en de (all inclusive) prijzen.

Boeken? Dat kan via dit formulier

Of stuur een mailtje naar info@nomo-retreats.nl als je nog vragen hebt.

Zie je jezelf al wakker worden in zo’n heerlijk Zwier huisje? 

We beginnen en eindigen de dag met een fijne yogasessie of meditatie om verbinding te maken met je lichaam.

De Werfplaats is onze thuisbasis voor het weekend

De zwierkoks zullen ons verwennen met een heerlijke vegetarische maaltijden en lekkers tussendoor

Programma

Vrijdagmiddag

 • Inchecken kamers
 • Welkom en kennismaking
 • Diner
 • Gezamenlijke dagafsluiting met yin yoga en meditatie

Zaterdag

 • Yoga om wakker te worden
 • Ontbijt
 • Ontwerp workshop
 • Lunch
 • Vervolg ontwerpsessie
 • Herfstwandeling/ vrije tijd
 • Diner
 • Workshop zelfmassage

Zondag 

 • Licht ontbijt
 • Ontspannende yoga sessie
 • Uitgebreide lunch
 • Afronding en vertrek rond 16:00

Over het retreat

Dit Pre-Holidays Retreat zullen Rosan en ik weer samen begeleiden. We verblijven met een groep van maximaal 12 vrouwen bij Zwier in Vinkveen.

Het retreat programma biedt tijd en ruimte voor jezelf en om elkaar te leren kennen. Wandelen in de natuur, een boek lezen, spelletjes spelen of juist even lekker helemaal niks doen. De toegankelijke yoga en meditatiesessies zijn ondersteunend en bedoeld om rustig wakker te worden in de ochtend en te ontspannen in de avond. Je hebt er geen ervaring voor nodig. Yoga en meditatie kunnen helpen om te voelen wat er gevoeld mag worden en te verbinden met jezelf en anderen.

Op zaterdag gaan we creatief aan de slag in een ontwerp workshop en als het weer het toelaat kunnen we een mooie herfstwandeling maken in de prachtige omgeving. ’s Avonds leer je hoe je jezelf een heerlijk ontspannende massage kunt geven.
Op zondag sluiten we het retreat af met een uitgebreide lunch. Al het eten is vegetarisch en we kunnen uiteraard rekening houden met dieetwensen en allergieën of intoleranties.

We hopen dat je je na dit weekend een stukje lichter en uitgerust zult voelen, gesteund en geïnspireerd door het retreat en elkaar. Je bent niet alleen, je mag er zijn in alles wat je bent.

Kosten (all inclusive): €425 – €650 

Accommodatie

Vrijhaven Zwier

Het retreat zal plaatsvinden bij Zwier, vrijhaven van de stad aan de Vinkeveense Plassen. Zwier heeft als missie deze fijne plek te delen om “energie op te doen, om te ontspannen, om rust te vinden middenin de hectiek van alledag”. Klinkt goed nietwaar?

Accommodatie

De circulaire Havenhuisjes van Zwier zijn sfeervol en met aandacht ingericht. Ieder huisje, van 30m2, heeft een eigen badkamer met regendouche, waskom en toilet en een heerlijk kingsize bed. Via een opstap bereik je een tweede eenpersoonsslaapplaats op een verhoogde tussenvloer. Een knus plekje om je terug te trekken voor de nacht. We bieden verschillende accommodatie opties aan voor dit retreat. Je kunt een huisje delen met een andere deelnemer (keuze voor het kingsize bed of eenpersoons slaapplek) of een huisje voor jezelf boeken. Wij maken een fijne indeling van de huisjes, dus je kunt een gedeeld huisje gerust alleen boeken.

Bekijk hier een video van de havenhuisjes

Prijzen:
Huisje voor jou alleen: €650 VOL
Gedeeld huisje, groot bed: €475 VOL
Gedeeld huisje, eenpersoonsbed: €425  VOL

 

 

Over Rosan

Rosan had altijd gedacht dat ze wel iemand tegen zou komen en daar op een gegeven moment kinderen mee zou krijgen, maar dat is niet gebeurd. Ze is dol op haar leven en de vrijheid die dit haar biedt en toch kan het verdriet van geen moeder zijn haar soms overvallen.

Na 20 jaar bij KLM te hebben gewerkt heeft Rosan 7 jaar geleden het besluit genomen om zich volledig bezig te houden met het trainen van mensen op het gebied van bewustzijn. 

Inmiddels is zij een 500+ uur gecertificeerd Vinyasa en Yin yoga teacher met meer dan 1000 uur aan leservaring in binnen- en buitenland. In haar yogalessen nodigt ze je uit om naar binnen te keren en mee te gaan op een reis door je lichaam. Op die manier kun je je meer bewust worden van hoe JIJ je voelt en vanuit dit gevoel kun je keuzes maken die goed zijn voor jou. De focus in de NoMo yoga sessies zal dan ook altijd liggen op het luisteren naar jezelf om vinden van wat goed voelt voor jou.

Over Lotte

Lotte heeft NoMo Retreats opgezet vanuit de wens iets te doen voor vrouwen die geen kinderen kunnen krijgen of hebben gekregen. Zelf is zij er daar een van en ze heeft na een intensief fertiliteitstraject haar droom om moeder te worden moeten laten varen. Dat het lastigste traject eigenlijk daarna pas begon gaf haar de inspiratie om NoMo Retreats te starten.

Ze woont samen met haar Portugese vriend Bruno en kat Mario in Amsterdam en werkt bij de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht als programmaleider Creative Transformation. Samen met Rosan begeleidt zijn de retreats en geeft ze je met ontwerpworkshops tools in handen om op een andere manier naar je leven van nu en de toekomst te kijken.